Mindre än tio minuters förseningar

Nyheter Under morgontimmarna inträffade ett spårfel i Danmark vilket medförde en del förseningar i Skånes tågtrafik.
Publicerad 3 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Under morgontimmarna inträffade ett spårfel i Danmark vilket medförde en del förseningar i Skånes tågtrafik. Senare var det ett pågående spårfel i Arlöv som skapar en del förseningar.- Men det har inte med det kalla vädret att göra. Förseningarna ligger under tio minuter och jag har ingen prognos för när spårfelet ska vara åtgärdat, säger Mebius.Kylan och snöfallet ska inte ha påverkat tågtrafiken under natten.

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.