Biogas blir nyhetsstoff

Skåne/Kristianstad Den amerikanska tidningen National Geographic har lyft fram just Kristianstads arbete som ett exempel på hur naturgas kan användas för uppvärmning och drivmedel istället för att gasen ska läcka ut och bidra till uppvärmningen av planeten.
Publicerad 5 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Den amerikanska tidningen National Geographic har lyft fram just Kristianstads arbete som ett exempel på hur naturgas kan användas för uppvärmning och drivmedel istället för att gasen ska läcka ut och bidra till uppvärmningen av planeten.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.