Norra Skåne gratulerar

Grattis n 18 år fyller den 5 december Mattias Hansen, Tidemanstorp, Vittsjö.
Publicerad 5 december 2012 • Uppdaterad 15 december 2021
18 år fyller den 5 dec
Mattias Hansson
18 år fyller den 5 dec Mattias Hansson

n 18 år fyller den 5 december Mattias Hansen, Tidemanstorp, Vittsjö. Han läser till bilmekaniker på Jacobsskolans fordonsprogram i Hässleholm. På fritiden kör han folkrace för Hästveda FRC. Efter gymnasiet vill han arbeta som bilmekaniker. Han beskriver sig själv som snäll och trevlig och blir lycklig av att köra folkrace.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.