Osby förlorade hemma

Sport Matchen slutade 1-2, efter periodsiffrorna 0-2, 1-0, 0-0.
Sport • Publicerad 5 december 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Matchen slutade 1-2, efter periodsiffrorna 0-2, 1-0, 0-0.- Tyvärr misslyckas vi med målskyttet trots att vi har massvis med chanser, suckade Osbycoachen Joakim Andersson vars lag bland annat spelade nästan fyra minuter med två man mer på banan utan att göra mål.Osbys mål gjordes av Simon Hansson efter det att kanadensaren Craig Gallo gjort förarbetet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.