Brandmannen som fick en idé

Personligt Folk har ofta sina brandvarnare i hallen; där brukar det också finnas skohorn, och Anders Hansson fick idén att tillverka ett skohorn som också kan användas för att kolla brandvarnare.
Personligt • Publicerad 11 december 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Anders Hansson visar hur man använder testhornet. Foto: Håkan Jacobsson
Anders Hansson visar hur man använder testhornet. Foto: Håkan Jacobsson

Folk har ofta sina brandvarnare i hallen; där brukar det också finnas skohorn, och Anders Hansson fick idén att tillverka ett skohorn som också kan användas för att kolla brandvarnare. Efter många om och men kunde han förverkliga sin idé, och nu har testhornet funnits i handeln ett drygt år.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.