Fånge i sitt eget hem

Osby För sex år sedan var Benjamin Thorsen bilhandlare och en av Sveriges största bilimportörer.
Osby • Publicerad 12 december 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Björn Holgersson
Foto: Björn Holgersson

För sex år sedan var Benjamin Thorsen bilhandlare och en av Sveriges största bilimportörer.Då, vid mitten av 00-talet, bodde han i Malmö och drev bilfirman Sveriges billigaste bilar i Lomma och filialen Exportcars i Örkelljunga.

Han hade en flickvän som han förlovat sig med och livet såg bra ut.2007 drabbades Benjamin Thorsen av en stroke och blev förlamad i vänster sida.Det blev början på en resa mot botten

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.