Vinn Alvas jul

Personligt I förra veckans tävling undrade vi från vilket land Sankta Lucia kommer?
Personligt • Publicerad 12 december 2012 • Uppdaterad 13 december 2021

I förra veckans tävling undrade vi från vilket land Sankta Lucia kommer? Rätt svar är Sicilien och vi har dragit en vinnare. Det blev Amanda Linderberg från Malmö, som får spelet Mina första bilder hemskickad med posten. Grattis Amanda!

Denna vecka lottar vi ut en nyutkommen kapitelbok av Pernilla Gesén, Alvas jul. För att vara med i utlottningen ska du svara rätt på frågan: Julen firas till minne av Jesu födelse, men i vilken stad föddes han?

1. JerikoX. Jerusalem2. Betlehem

Vi vill ha ditt svar hos oss senast den 18 december.

Skicka till:

Personligt Norra SkåneVäpnaregatan 6281 81 Hässleholmpersonligt@nsk.se

Alla åldrar kan vara med och tävla!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.