Snabbare bredband hos Klockaren

Broby Fibernätsutbyggnaden påbörjas nästa år och kommer att ske etappvis.
Publicerad 13 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Fibernätsutbyggnaden påbörjas nästa år och kommer att ske etappvis. Vilken av byarna som blir först ut är inte bestämt. Men senast under 2014 ska alla Klockarens fastigheter vara försedda med den nödvändiga utrustningen. Enligt ett pressmeddelande från Telia kommer hyresgästerna att "få tillgång till ett supersnabbt bredband med hastigheter upp till 1 000 Mbit/sek". Det nya avtalet mellan Telia och Klockaren innebär också att alla lägenheterna utrustas med digital-tv. Kanalutbudet kommer att utökas med åtta kanaler jämfört med i dag.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.