Bjärnum krossade Nässjö på bortaplan

Sport Storsatsande Karlskrona och Växjö får ursäkta för nykomlingarna Bjärnum är det stora utropstecknet i handbollstrean.
Sport • Publicerad 17 december 2012 • Uppdaterad 30 november 2021

Storsatsande Karlskrona och Växjö får ursäkta för nykomlingarna Bjärnum är det stora utropstecknet i handbollstrean.När man nu går till julvila ligger man också trea i en något haltande tabell efter de bägge seriefavoriterna. – Det är klart att vi är nöjda, men tyvärr kanske någon poäng efter för att riktigt vara med och slåss i toppen, ansåg Larsson.

Efter en målmässigt jämn inledning ryckte gästerna en bit in på första halvlek. I paus hade man redan skaffat sig sex bollars överläge och avståndet växte sedan undan för undan under de sista 30 minuterna.Jacob Larsson hade stor målshow i Bjärnumslaget med tolv mål både från nio meter och kanten.– Ett stort beröm också till Anton Andersson som ligger bakom många av våra mål, tyckte Stefan Larsson som även hyllade försvarsarbetet.– Två bra målvakter, Hugo Linde och Andreas Gårdemyr, bakom ett starkt försvar som Nässjö stundtals hade oerhörda problem med.Hur ser du höstsäsongen när du nu kan sammanfatta den?– Spelmässigt har vi väl legat där jag trott men poängmässigt har det gått lite bättre än förväntat, menar Bjärnumstränaren.Efter juluppehållet får sedan vårsäsongen en smakstart när Bjärnum möter närmsta grannarna Hässleholms HF i ett derby den 11 januari.Tomas Gustavsson

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.