Luggade polis – döms

Hässleholm Den kvinnliga polisen ingrep vid ett bråk på Vattugatan där en man och en kvinna kommit i bråk.
Hässleholm • Publicerad 18 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Den kvinnliga polisen ingrep vid ett bråk på Vattugatan där en man och en kvinna kommit i bråk. Kvinnan var mycket aggressiv, berättade polisen vid rättegången.Den åtalade, som är i 20-årsåldern kunde varken förneka eller erkänna brott eftersom hon inte mindes vad som hänt på grund av berusning.Straffet blir 3600 kronor i böter. Brottet bedöms som ringa.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.