Åtalas för grov rattfylla

Hässleholm En Nävlingebo har åtalats för att ha kört rattfull i Åhus i mitten av september i år.
Hässleholm • Publicerad 19 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

En Nävlingebo har åtalats för att ha kört rattfull i Åhus i mitten av september i år.Mannen hade enligt stämningsansökan 2,20 promille alkohol i blodet när han stoppades. Brottet bedöms som grovt på grund av den höga alkoholkoncentrationen samt för att framförandet av personbilen utgjorde en påtaglig fara för trafiksäkerheten.Nävlingebon nekar till brott och uppger att det inte var han som körde bilen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.