Lämnade tillbaka julklapparna

Hässleholm Det säger Snjezana Vidovic och Bozena Klingberg som representerar de anställda på Lyckåsa äldreboende och som nu återlämnat årets julklapp till sin arbetsgivare.
Hässleholm • Publicerad 19 december 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Det säger Snjezana Vidovic och Bozena Klingberg som representerar de anställda på Lyckåsa äldreboende och som nu återlämnat årets julklapp till sin arbetsgivare.Det nya Hässleholms-spelet stod inte på de anställdas önskelista till tomten, omsorgsförvaltningen, i år.De båda anställda återlämnade fyra stora svarta sopsäckar med ett 30-tal spel som de fått i julklapp. Ett agerande som förvånade omsorgschefen Annika Andersson. 

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.