Jimmy Lagerkvist tillbaka i Röke – damlaget!

Sport Inför den här säsongen lämnade, Jimmy Lagerkvist tränaruppdraget i Röke.
Sport • Publicerad 20 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Inför den här säsongen lämnade, Jimmy Lagerkvist tränaruppdraget i Röke. Nu är han tillbaka – fast i damlaget! – Hoppade in lite som en resurs för några veckor sedan för att hjälpa Björn Larsson, berättar Jimmy Lagerkvist som dock fortfarande har sin egen spelarkarriär att tänka på. Numera är klubbadressen, Åstorp/Kvidinge, och på köpet toppstrid i division I. Där har 30–årige Lager-kvist visat att krutet är torrt och noterats för 21 poäng (6+15). – Sedan är väl frågan om vi på allvar kan utmana Höllviken som leder, säger Jimmy Lagerkvist. – Isåfall får vi nog vinna resten av matcherna i serien. Men när det gått lite tungt för Rökes damer under hösten har alltså Lagerkvist anslutit för att assistera och analysera tillsammans med tränaren Björn Larsson och lagledaren Peter Wendell. – En träning i veckan och sedan är jag med på de matcher som jag kan, berättar Lagerkvist som bland annat har en proffskarriär i Schweiz bakom sig bland alla säsonger i Röke. – Det känns riktigt bra att ha Lagerkvist att prata med, anser också Björn Larsson. Tomas Gustavsson

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.