Lättare att spela fotboll med skor på

Personligt Tjejerna kände varandra genom fotbollen redan innan de började gymnasiet.
Personligt • Publicerad 21 december 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Frida Pettersson
Frida Pettersson

Tjejerna kände varandra genom fotbollen redan innan de började gymnasiet.Alla tre är nöjda med det internationella programmet och en stor anledningar till att de valde just detta är resorna som skolan anordnar varje år. Denna gång fick eleverna välja mellan att resa till Thailand eller Sydafrika. – Thailand är ett nytt land för eleverna på internationella programmet. De flesta ska åka dit, men vi ville åka till Sydafrika. Ingen av oss har varit där förut, säger Frida.– Sydafrika låter väldigt exotiskt. Jag ser fram emot att åka dit, säger Terese.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.