Jack Klugman är död

Personligt Han avled i sitt hem i Kalifornien på måndagen vid en ålder av 90 år, rapporterar CNN.
Personligt • Publicerad 28 december 2012 • Uppdaterad 13 december 2021
Jack Klugman. Foto: Peter Kramer/AP/Scanpix
Jack Klugman. Foto: Peter Kramer/AP/Scanpix

Han avled i sitt hem i Kalifornien på måndagen vid en ålder av 90 år, rapporterar CNN. Klugman har sedan 1950-talet spelat i en rad filmer, tv-serier och teaterpjäser. Mest känd är han kanske för sina roller i 1970-tals tv-serien "The odd couple" och i kriminalserien "Quincy", som visades 1976 till 1983. För den sistnämnda rollen belönades han med två Emmy-priser. (TT Spektra)

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.