Säljer inte fyrverkeri

Skåne/Kristianstad – Jag är själv hundägare och vet hur min hund brukar reagera på fyrverkerierna, säger Fredrik Rosengren, butikschef på Ica Maxi i Kristianstad.
Publicerad 28 december 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

– Jag är själv hundägare och vet hur min hund brukar reagera på fyrverkerierna, säger Fredrik Rosengren, butikschef på Ica Maxi i Kristianstad.För några år sedan tog han beslutet att inte sälja fyrverkerier i butiken. Ett beslut som gäller även i år.– Vi fick många synpunkter från hundägare och jag tyckte det var en självklarhet att ta bort dem, säger han.Reaktionerna har varit överlag positiva, men även någon enstaka negativ.– Det kommer alltid någon kund som skulle vilja köpa fyrverkeri här. Men de får vända sig någon annanstans. Det är få beslut som vi tar som gör att vi får så oerhört positiva reaktioner från våra kunder, säger Fredrik Rosengren.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.