Man till sjukhus efter lägenhetsbrand

Hässleholm När brandkåren kom till platsen brann det i köket, en mindre brand men desto kraftigare rökutveckling.
Hässleholm • Publicerad 29 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

När brandkåren kom till platsen brann det i köket, en mindre brand men desto kraftigare rökutveckling. Branden kunde snabbt släckas och lägenheten ventilerades. Bostadshuset behövde inte utrymmas. Lägenhetsinnehavaren fick föras med ambulans till sjukhus men uppgavs inte vara allvarligt skadad.- Han var vid medvetande, säger Mats Nilsson, insatsledare.Totalt var tio brandmän på plats och orsaken till branden är ännu inte känd.

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.