Fel orsakade strömavbrott

Hässleholm Ett fel på en transformatorstation orsakade avbrottet.
Hässleholm • Publicerad 31 december 2012 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett fel på en transformatorstation orsakade avbrottet. Inledningsvis var cirka 200 hushåll utan ström - efter en omkoppling av strömmen återstod endast 82 hushåll.- Vi måste köra upp ett reservaggregat, tyvärr kommer det att dröja fram till cirka klockan 17 innan vi har kopplat in det och resterande 82 hushåll får tillbaka strömmen, säger Torbjörn Larsson på E.ON:s pressjour. 

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.