Vattenbrist

Spontan fixardag

I väntan på ett avtal med kommunen, så känns det som vi ändå vill förbereda oss för att vi ska få stanna på Vankiva fältet. Vi har inget vatten, men vi har en fin sandplan i hangaren. Tyvärr är den ju lite tungsprungen för våra tvåbenta medlemmar. De fyrbenta medlemmarna klarar det bättre, men de tycker att sanden dammar upp i deras ögon och nosar. Eftersom vintern verkar ha tagit ett rejält grepp om Skåne så får vi försöka göra det bästa av situationen. 2013 års tävlingssäsong är ju inledd, och klubbens medlemmar måste ju komma i form. Så vi bestämde vi oss för att vi måste vattna underlaget i hangaren. Tack vare våra snälla sponsorer så blev det möjligt för oss att köra ut vatten till klubben. Så nu är det fritt fram för beach-agility, dock inte i badkläder för det är minusgrader!

Dagens fråga

Har du varit på auktion?

Loading ... Loading ...