Cupvinnarna: Helene Lindskog

Företagarnas Cup, inomhustävling under mörka vinterkvällar

Fyra deltävlingar, den sista som final, där ekipagen konkurrerat om många och fina priser under lättsamma förhållande. Tävlingen har gått av stapeln på Hörlinge hundcenter och varit mycket populär. Tävlingen har varit öppen för alla ekipage som känt sig kallade. Finalen vanns i storlek large av Helene Lindskog med Dobby, australian shepherd, som under de fyra deltävlingarna samlat ihop hela 24 poäng. Bästa mediumhund blev Kira, kelpie med förare Sara Edgren som sprang ihop 40 poäng vilket innebar seger i samtliga fyra deltävlingar. Bland smallhundarna blev Tin-Tin, av rasen dansk-svensk gårdshund, vinnare med 30 poäng och det var Maj-Inger Davstedt som dirigerade Tin-Tin så fint runt alla fyra banorna. Hässleholm Hundungdom gratulerar vinnarna och övriga deltagare till många fina agilitylopp och till sist tackar vi våra sponsorer, följande företagare från Hässleholm med omnejd: TEBA, Ballingslövskök, Stoby Måleri, LMT, Hässleholm Låssmed, Mixhuset, Coop, Lilla Ängeln, Hårtåtten och Stjärna Måleri.

Dagens fråga

Har du tänkt köpa biljett till Helgeåfestivalen?

Loading ... Loading ...