Gardell gör musikal

Kultur och Nöje Med hjälp av schlagergurun Fredrik Kempe (\"Hero\", \"La voix\", \"Popular\") har Jonas Gardell nu skrivit en ny scenversion av historien, skriver Aftonbladet.
Publicerad 1 april 2013 • Uppdaterad 15 december 2021
Trion gör musikal ihop. Foto: Scanpix
Trion gör musikal ihop. Foto: Scanpix

Med hjälp av schlagergurun Fredrik Kempe ("Hero", "La voix", "Popular") har Jonas Gardell nu skrivit en ny scenversion av historien, skriver Aftonbladet.

I filmen spelade Helena Bergström rollen som den personliga assistenten Mona som skickar in ett bidrag till Melodifestivalen, skrivet av den handikappade David. I musikalversionen ska Helen Sjöholm spela rollen som den otippade schlagersuccén Mona och Jonas Karlsson kommer tillbaka till rollen som David.Musikalen får premiär nästa år.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.