Fastställer misshandelsdom

Hässleholm Mannen hade, enligt åklagaren, uppsåtligen tillfogat sin son rodnad, blåmärke och smärta genom att slå flertal slag mot ansiktet och mot kroppen samt ta grepp om hans axlar och hand- och fotleder och dra i dem.
Hässleholm • Publicerad 11 april 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Mannen hade, enligt åklagaren, uppsåtligen tillfogat sin son rodnad, blåmärke och smärta genom att slå flertal slag mot ansiktet och mot kroppen samt ta grepp om hans axlar och hand- och fotleder och dra i dem. Vid samma tillfälle har mannen hotat sonen genom att uttala att han kommer att bli misshandlad. Hotet har varit ägnat att hos sonen framkalla allvarlig fruktan för egen säkerhet till person.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.