Norra Skåne gratulerar

Grattis  Tidigare arbetade Madeleine Ström som undersköterska och barnmorska.
Publicerad 11 april 2013 • Uppdaterad 13 december 2021

 Tidigare arbetade Madeleine Ström som undersköterska och barnmorska. Hon har också läst på Lunds universitet. För tillfället har hon inga uppdrag inom föreningsliv och politik men har varit ordförande i Nattvandrarföreningen i Östra Göinge–Glimåkra.

Madeleine Ström är intresserad av linedans och dansar i Vä, Kristianstad. Hon jobbar med sina två golden retrievers och en labrador retriever i lydnad och viltspår och är med på hundutställningar. Hon gillar också att umgås med familj, barnbarn och vänner.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.