Mitt brev till Gud…

Personligt Idag är det klass 3b på Grönängsskolan i Hässleholm som skriver brev till Gud.
Personligt • Publicerad 18 april 2013 • Uppdaterad 14 december 2021
klass 3b på Grönängsskolan i Hässleholm skriver på temat Mitt brev till Gud. FOTO: EVA SANDSTRÖM
klass 3b på Grönängsskolan i Hässleholm skriver på temat Mitt brev till Gud. FOTO: EVA SANDSTRÖM

Idag är det klass 3b på Grönängsskolan i Hässleholm som skriver brev till Gud. De har många kloka funderingar och frågor att ställa.Temat för idag är "Mitt brev till Gud" och klassens lärarinna heter Mia Hallabro.

 Gud, jag vill fråga dig om när man dör. Lever man igen i en annan kropp? Jag vill få svar på det. Jag vill att du ska veta att jag tror på dig. Snälla jag vill ha tur. Jag vill säga till dig att du är jete snäll.

Vad tycker du om för sport? Gud jag vill veta om jag får en mobil i födelsedag. Jag tycker du är snell Gud.

Kära Gud hur har du det i himlen. Är det sol eller regn? Vet du var man kommer när man dör? Det jag har hört är att man går i en vit tunnel. Så du kanske vet var man kommer.

Jag har flyttat och jag saknar Maja Sjöö min bästa vän för alltid. Vi har inte träffats sen jag har flyttat. Vi har pratat i telefån en gång. Hon var min granne och jag vill att hon ska bli det igen. Jag gråter och gråter och saknar henne så.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.