GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Zelmerlöw blir barnvakt

Kultur och Nöje Artisten Måns Zelmerlöw, komikern Nour el Refai, musikern Dregen, rapparen Dogge Doggelito och gladiatorn Lina \"Lynx\" Eklund är klara för programmet, skriver Metro.
Publicerad 24 april 2013 • Uppdaterad 25 november 2021
Måns Zelmerlöw tävlar om att bli Sveriges bästa barnvakt. Foto: Scanpix
Måns Zelmerlöw tävlar om att bli Sveriges bästa barnvakt. Foto: Scanpix

Artisten Måns Zelmerlöw, komikern Nour el Refai, musikern Dregen, rapparen Dogge Doggelito och gladiatorn Lina "Lynx" Eklund är klara för programmet, skriver Metro.- Vi kommer hänga i min studio, spela in en raplåt och göra lite andra trevliga grejer, säger Dogge Doggelio till tidningen.

Kändisgänget ska ta hand om barn och ungdomar från sexårsåldern upp till högstadiet, som efteråt röstar fram vem de tycker är den bästa barnvakten. Programmet har premiär på Barnkanalen i höst. Totalt har serien tolv avsnitt. 

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.