Tre gripna efter slagsmål

Hässleholm En grupp på totalt fyra män är misstänkta för att ha attackerat två män efter en ordväxling, oklart om vad.
Hässleholm • Publicerad 27 april 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

En grupp på totalt fyra män är misstänkta för att ha attackerat två män efter en ordväxling, oklart om vad. Offren utsattes för både slag och sparkar, men fick inga skador som krävde sjukhusvård.Tre av de misstänkta omhändertogs först av polisen enligt lagen om berusade personer och greps senare som misstänkta för misshandel.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.