Annons

Arrangörerna tror på utsålt för Kim Larsen

Höör Jerker Palm, som driver bolaget Jerkules som bokat konserten, tror att Kim Larsen och Mats Ronander, som är förband, kommer att sälja slut på alla biljetter.
Höör • Publicerad 10 maj 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Jerker Palm, som driver bolaget Jerkules som bokat konserten, tror att Kim Larsen och Mats Ronander, som är förband, kommer att sälja slut på alla biljetter.Det har varit en trög biljettvår. Många bolag har haft svårt att få sina konserter slutsålda.

Men trots det tror Jerker Palm att 2 500 personer, vilket är så många som Bosjökloster kan ta emot, kommer att digga när Kim Larsen går upp på scen. 1 050 av platserna är sittplatser och enligt Jerker Palm finns det bara runt 25 stycken av dem kvar till försäljning.– Det här är den största bokningen på Bosjökloster. Kim Larsen är en gigant i Norden. Jag tror att vi kommer att ha sålt slut några veckor innan konserten.

Annons

Nyligen blev det även klart att Mats Ronander värmer upp innan Larsen går upp på scen. Jerkules har arrangerat en till två konserter per sommar på Bosjökloster sedan 2009. Förrutom Kim Larsen och Mats Ronander uppträder även Hasse "Kvinnaböske" Andersson den 11 juli.– De biljetterna säljer bra, vi räknar med runt 1 200 personer, säger Jerker Palm.

Förra året spelade Lill Lindfors och Sven-Bertil Taube på Bosjökloster. Då och runt 1 200 personer och Jerker Palm räknar med ungefär samma uppslutning för Hasse Andersson, även om publiken inte är densamma.

Lisa Winqvist
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons