Annons

Medarbetare premierades

Nyheter Vid en middag på S:t Gertrud i Malmö på onsdagskvällen lämnade koncernens vd Joakim Radermacher över presentkort och chefredaktör/redaktionschef Mimmi Karlsson-Bernfalk höll tal för medarbetarna Jari Markkanen, redigerare på Skånska Dagbladet, Marie Strömberg-Andersson, familjeredaktör och Carl-Johan Bauler, reporter, båda på Norra Skåne, och Mona Davidsson, tidningschef på Laholms Tidning.
Publicerad 22 maj 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid en middag på S:t Gertrud i Malmö på onsdagskvällen lämnade koncernens vd Joakim Radermacher över presentkort och chefredaktör/redaktionschef Mimmi Karlsson-Bernfalk höll tal för medarbetarna Jari Markkanen, redigerare på Skånska Dagbladet, Marie Strömberg-Andersson, familjeredaktör och Carl-Johan Bauler, reporter, båda på Norra Skåne, och Mona Davidsson, tidningschef på Laholms Tidning.Jari Markkanen framhölls som en flitig redigerare som är känd för att träna karate i den tidigare tryckhallen. Själv framhöll han den goda stämningen på Skånska Dagbladet där man värnar om varandra.Marie Strömberg-Andersson berömdes för sina nära familjeporträtt i Norra Skåne och hon berättade att hon tycker att det är roligt att träffa och berätta om vanliga människors liv.Att ha koll på det lokala och vara känd för sina raka krönikor kännetecknar reportern Carl-Johan Bauer. Han tror själv att lokaljournalistiken har en viktig funktion att fylla.En entusiastisk klippa som tidningschef var berömmet för Mona Davidsson på Laholms Tidning. Hon pratade om en mediebransch i ständig förändring där man hela tiden lär sig något nytt.Alla fyra intygar till tidningens reporter att de tycker att jobbet är lika roligt i dag som när de började som journalist.Även Lotta Nilsson på Laholms Tidning, som inte var närvarande, premieras för sina 25 år på företaget.

Kristina DavidsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons