Sandin sjukskrivs

Staffanstorp – Han träffade läkare i går och är nu sjukskriven i en månad för att få behandling, säger femklöverns politiske sekreterare Johan Folin.
Staffanstorp • Publicerad 9 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

– Han träffade läkare i går och är nu sjukskriven i en månad för att få behandling, säger femklöverns politiske sekreterare Johan Folin. – Därefter ska läkare bedöma om han är redo att gå tillbaka till arbetet. Michael Sandin är själv inte anträffbar i dag utan ska koncentrera sig på att bli frisk.Samtalen till Region Skåne är många efter Michael Sandins avslöjande i SDS att han har alkoholproblem och ska få behandling.– Många har hört av sig med kommentarer och många tycker det är modigt av honom att berätta säger Johan Folin.Under tiden som Michael Sandin är sjukskriven går Yngve Petersson (MP) som är förste vice ordförande i vårdproduktionsberedningen där Michael Sandin är ordförande, in i hans ställe.

Marianne PernbroSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.