Zlatan visar allt

Sport \"Med Zlatan Unplugged får jag en personlig kanal för mina åsikter, kommentarer och funderingar.
Sport • Publicerad 9 oktober 2013 • Uppdaterad 24 november 2021

"Med Zlatan Unplugged får jag en personlig kanal för mina åsikter, kommentarer och funderingar. Direkt till mina fans, utan filter. Det kommer att handla om fotboll, landslaget, PSG och livet runt omkring. I Zlatan Unplugged hittar du även Feedz och Momentz. Du kan också ta del av mina tankar innan och direkt efter match, före alla andra", säger Ibrahimovic i ett pressmeddelande.

Hans första inlägg handlar om kommentarer från PSG:s senaste match, samt en bild från landslagets omklädningsrum.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.