Jonathan Johansson på miniturné

Kultur och Nöje Den 5 februari besöker duon Malmö, följt av Göteborg och Stockholm den 6 respektive 7 februari.
Publicerad 15 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Den 5 februari besöker duon Malmö, följt av Göteborg och Stockholm den 6 respektive 7 februari. Turnén avslutas i Uppsala den 9 februari.

Jonathan Johansson och Johan Eckeborn komponerade musiken till teateruppsättningen av "Dracula" på Uppsala Stadsteater 2012. En av låtarna från teateruppsättningen - "Den brända jorden" - blev snabbt en av de mest delade låtarna på Spotify. Musiken på det kommande albumet baseras på uppsättningen av "Dracula".  

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.