Olycka på väg 21

Hässleholm Enligt polisen i Skåne ska fem personer ha färdats i bilen då olyckan inträffade.
Hässleholm • Publicerad 20 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt polisen i Skåne ska fem personer ha färdats i bilen då olyckan inträffade. Det är ännu oklart om någon skadats.Bilen ska blockera två körfält på vägen. Ett hjul på bilen lossnade men det är oklart om detta skedde innan eller i samband med olyckan, därefter ska bilen ha kört in i ett vajerräcke.Fem personer fanns i bilen och alla kunde ta sig ut själva. Ingen behövde sjukhusvård.Bilen blockerade inledningsvis vägen men vid 15-tiden flöt trafiken på som vanligt.Larmet om olyckan kom klockan 13.30. Kollisionen inträffade på väg 21 mellan Vinslöv och Hässleholm i riktning mot Hässleholm.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.