Fyra dömdes för hemmaodling av knark

Skåne/Kristianstad Nu har alla dömts till ett och ett halvt års fängelse för narkotikabrott, skriver Kristianstadsbladet.
Publicerad 25 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Nu har alla dömts till ett och ett halvt års fängelse för narkotikabrott, skriver Kristianstadsbladet. Även om deras syfte var att tjäna pengar bedömer tingsrätten det inte som grovt brott. Hanteringen beskriver domstolen som "tämligen amatörmässig". Vatten till odlingen hämtade odlarna på en bensinmack intill där övervakningskameror avslöjade dem.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.