Nilla Fischer och Lotta Schelin kan få pris

Sport Pia Sundhage och Skottlands svenska förbundskapten Anna Signeul finns med på listan över de tio tränare som kan få pris för sina insatser i år.
Sport • Publicerad 25 oktober 2013 • Uppdaterad 24 november 2021

Pia Sundhage och Skottlands svenska förbundskapten Anna Signeul finns med på listan över de tio tränare som kan få pris för sina insatser i år.Vid en gala den 13 januari ska vinnarna utses.

Här är de tio spelarkandidaterna:Nadine Angerer, Tyskland, Nilla Fischer, Sverige, Lena Gössling, Tyskland, Saki Kumagai, Japan, Marta, Brasilien, Alex Morgan, USA, Yuki Ogimi, Japan, Lotta Schelin, Sverige, Christine Sinclair, Kanada, Abby Wambach, USA.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.