Tyringe starka borta

Sport Senaste gången Tyringe var i Osby vann de med hela 9–0.
Sport • Publicerad 25 oktober 2013 • Uppdaterad 24 november 2021

Senaste gången Tyringe var i Osby vann de med hela 9–0. Samtliga nio mål gjordes under den första halvan av matchen.

– Skulle suttit fint med en upprepning, säger Rahm som tappat tre poäng hemma i matcher som vunnits efter sudden.– Motståndarlagen tänder till när de får spela inför mycket publik i Tyrs Hov,Edward Tapper och Simon Eriksson saknas i kvällens match. Mattias Eriksson är ett frågetecken och kommer förmodligen inte heller att spela.

– Han börjar komma tillbaka men är nog inte riktigt spelklar än.– Det verkar som att Osby spelat bra under inledningen av serien. Men efter vad jag har läst i tidningen har man haft lite otur med avsluten.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.