650 hushåll ännu utan ström

Skåne/Kristianstad Från Eons provisoriskt upprättade informationscenter i Degeberga rapporteras på onsdagsmorgonen att fler och fler hela tiden får strömmen tillbaka.
Publicerad 30 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

Från Eons provisoriskt upprättade informationscenter i Degeberga rapporteras på onsdagsmorgonen att fler och fler hela tiden får strömmen tillbaka. - Det har redan sjunkit ganska bra, det var över tusen i morse. Nu är det nere på 650, säger Susanne Svensrud. Eons mål är att alla ska ha strömmen tillbaka vid veckans slut. I Kristianstads kommun är det trakterna runt Degeberga som drabbats värst när det gäller tillgången till el.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.