Norra Skåne gratulerar

Personligt 18 år fyller den 15 mars Fabian Nordgren, Sibbhult.
Publicerad 16 mars 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Fabian är född i Kristianstad där han går på restaurang och livsmedelsprogrammet på Österänggymnasiet. På fritiden håller han på med data och han är med i Broby ungdomsbrandkår och i FUB – försvarsutbildarna. Fabian är också intresserad av djur och av bak och matlagning.Efter skolan slut vill han jobba i restaurangbranschen eller inom militären. Om tio år räknar han med att jobba inom Försvarsmakten. Fabian beskriver sig själv som en snäll livsnjutare och en bra kompis.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.