Norra Skåne gratulerar

Personligt 40 år fyller den 18 mars Martin Lind, Vannaröd, Sösdala.
Publicerad 17 mars 2014 • Uppdaterad 14 december 2021
Martin Lind i Sösdala fyller 40 år den 18 mars.
Martin Lind i Sösdala fyller 40 år den 18 mars.

Han är född i Brönnestad och jobbar på UD Rollox samt har en egen firma inom entreprenad. Martin har gått på bygg- och anläggningsprogrammet på Jacobsskolan. Han har varit professionell enduro och supermotorförare i VM under 17 år och tillhört landslaget i 15 år.Nu är han tränare för södra Sveriges juniorer i enduro och är styrelseledamot i Teknikcollege Skåne.Förutom familjen tycker Martin om att åka på fiskeresor, arbeta i skogen och jaga. Han tycker mycket om att var hemma bland djuren och hålla på och snickra och hålla fint på gården i Vannaröd.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.