Läsaren egna bild

Personligt Maj-Britt Sundin i Osby har delat med sig av sitt besök på ICE hotellet i Jukkasjärvi.
Personligt • Publicerad 21 mars 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Hon har varit där tidigare och denna gång besökte hon hotellet tillsammans med Eva Egerkans från Karlskrona och hennes syster Helene från, Umeå.”Det är alltid lika spännande med alla nya iskonstverk, skriver Maj-Britt: Enhörningen, Iskyssen och stadsexteriören.

bild 1/3
Ishotellet Jukkasjärvi
Ishotellet Jukkasjärvi genom kameralins tillhörande Maj-Britt Sundin i Osby. Läsarbild
Ishotellet Jukkasjärvi
Ishotellet Jukkasjärvi
Ishotellet Jukkasjärvi genom kameralins tillhörande Maj-Britt Sundin i Osby. Läsarbild
Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.