Bergendahls bygger ny butik i Hässleholm

Hässleholm Nu råder det inte längre något tvivel. Bergendahls bygger en Citygrossbutik i kvarteret Macken.
Hässleholm • Publicerad 28 mars 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett politiskt beslut att godkänna detaljplanen för Macken togs för snart en månad sedan. Ica Fastigheter Sverige AB har överklagat beslutet, men vd Peter Lund menar att man ska bygga oavsett hur långt ut på tiden överklagandet tar. Fastighetsägaren Balder, som är ett koncernbolag inom Erik Sellingruppen, ska bygga butiken och Bergendahls har skrivit på ett långtidskontrakt. Själva investerar Bergendahls omkring 35 miljoner i innventarier och butiken ska ha mellan 50 och 70 anställda.- Någon gång under 2015 ska vi ett nytt Citygross i Hässleholm, säger han och kan avslöja att hyreskontraktet blev klart i veckan.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.