HIF:s skyttekung har fått igång målskyttet

Sport Joel Wedenell visade att han blir att räkna med i skyttetoppen även i år.
Sport • Publicerad 30 mars 2014 • Uppdaterad 14 december 2021
Hässleholms IF
Hässleholms IF

Nyss hemkomna från ett veckolångt träningsläger i Barcelona spelade Hässleholms IF på söndagen mot Asarum, seriekollega i division 2 östra. Och det verkade som att HIF:arna hade resan i benen då det tog ett tag innan den kom in i matchen. Därför var det helt i sin ordning att Blekingelaget gjorde första målet. Men ”di gröne” kom alltmer in i spelet och kvitterade innan då Joel Wedenell nickade in ett inlägg från Anton Persson.

– Vi hade svårt att etablera ett eget spel i början och fick inte grepp om bollen, säger Dan Olofsson som fick se sitt HIF ha lite mer av spelet efter paus.Asarum tog dock ledningen på nytt i början av halvleken. Men i den 65:e minuten fick HIF en frispark som Joel Wedenell vackert skruvade in.– En mycket positiv insats från Joel som visade att måltakterna från i fjol sitter kvar, berömmer Dan Olofsson.– Tyckte även att vänsterbacken Jens Bertilsson var riktigt stabil medan Alexander Björnlund såg rapp ut.

HIF saknade målvakten Jonas Osberg som var sjuk. Hans ersättare Daniel Feustel gjorde en fullgod insats och tog bland annat en straff.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.