Norra Skåne gratulerar

Personligt 40 år fyller Susanne Lindeqvist, Tyringe, den 1 april.
Publicerad 31 mars 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
40 år fyller Susanne Lindeqvist
40 år fyller Susanne Lindeqvist

 Hon är född i Lund och arbetar som resurspedagog på Furutorpsskolan i Vinslöv. Susanne Lindeqvist är utbildad barnskötare, hon har också gått en del enstaka kurser inom IT och som gym instruktör. Hon har jobbat som gym instruktör i flera år och gillar allt som gäller träning och motion. Hon började som instruktör på Tyrs hov 1995 och körde då bland annat tuffa pass för hockey a-laget.

På fritiden rycker hon in som polisvolontär. Tidigare har hon haft hand om en del träning för Tyringe konståkning på sommaren och bland annat tränat svenska landslaget i konståkning.Hennes livsmotto är: ”Våga, älska och njut!” Susanne är en lojal och glad person, som ger av sig själv och som gillas av många. Hon håller sin familj varmt om hjärtat.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.