Annons

Ängelholm hoppas på spel även 2015

Fotboll Krisande Ängelholms FF har skickat in papper för att få elitlicensen för 2015.
Publicerad 2 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Svenska Fotbollförbundet har fått de retroaktiva siffror klubben visade upp vid kontrolldatumet den 31 augusti.- Det är en pågående process. Jag har ännu inte sett alla handlingar som Ängelholms FF har skickat in. Vi kommer som vanligt att meddela våra beslut efter säsongerna är avslutade i mitten av november, säger Richard Johnsson, ordförande i Licensnämnden, till SVT Sport.

Nu kämpar klubben för att häva det omedelbara konkurshotet för att kunna slutföra säsongen i superettan.- Vi har inga nya pengar in i dagsläget och lever på folks goda vilja. Den viljan är fortsatt god annars hade vi inte levt, säger klubbchefen Paul Myllenberg till hd.se.Ängelholm hoppas kunna komma överens med fordringsägarna för att undvika det civila konkurshotet och kunna betala lönerna.

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons