Annons

Läsarens egen bild

Personligt Curt Lennart Svensson i Hässleholm gjorde en upptäckt en stilla, vacker morgon på Vedemahall.
Personligt • Publicerad 3 oktober 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Curt Lennart Svensson har tagit bilden med sin mobiltelefon.
Curt Lennart Svensson har tagit bilden med sin mobiltelefon.

” Det känns som att jag hittade naturens eget hjärta, skriver han. En spegling av en enkel liten gren på Barsjöns spegelblanka vattenyta, roterad 90 grader, blev till ett hjärta som naturen själv har skapat. Enkelt men väldigt vackert, tyckte jag.”Curt Lennart Svensson tog bilden med sin mobiltelefon.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons