Annons

En greps efter inbrott

Kristianstad Polisen larmades vid 01.40-tiden under natten till fredagen till Mediamarkt i Kristianstad.
Hässleholm • Publicerad 4 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett vittne hade då sett hur flera gärningsmän tagit sig in i lokalerna genom att forcera en dörr med en personbil.Enligt polisen lämnade sedan gärningsmännen platsen med en annan bil, fylld av elektronikvaror.På väg på E22, mot Malmö, fick polisen syn på fordonet och efter en biljakt stoppades gärningsmännen på Inre Ringvägen. En person, en 29-årig man, greps.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons