Annons

Fastighetschef: ”Vi har varit överens förr”

HÄSSLEHOLM – Vi har varit överens med kommunen förr. Jag är trygg i förvissningen om att detta kommer att lösa sig, säger Kunskapsportens Alexander Klein.
Hässleholm • Publicerad 4 oktober 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Alexander Klein
Alexander Klein

– Det här är inget konstigare än att man bestrider en faktura om man inte är överens, säger han.– Vi bestrider också fakturor ibland.Mer ingående än så vill han inte kommentera ärendet, utan hänvisar till att det är en sak mellan Kunskapsporten och Hässleholms kommun.– De vill ha ett bättre underlag helt enkelt; de vill ha det redovisat på ett speciellt sätt. Men mer kan jag inte kommentera.– Det ligger ingen schism mellan oss.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons