Annons

IFK Hässleholm tillbaka i division 2

Fotboll Förra säsongen räddade man division 3-kontraktet i sista omgången. Efter vinst på lördagen mot Tollarp är nu IFK Hässleholm klart för division 2.
Sport • Publicerad 4 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Uppflyttningen till division 2 säkrades efter vinst med 0-1 borta mot Tollarp. Linus Karlsson blev stor matchhjälte med sitt mål i den 45:e minuten. Tollarp inledde matchen bäst men IFK tog över mer och mer och tryckte tillbaka hemmalaget. Man hade dock svårt att komma till avslut och därför var Linus Karlssons mål oerhört förlösande. Även målvakten Calle Lindell får ses som en stor matchvinnare då han stod för två matchavgörande räddningar i den andra halvleken. - Idag är man stolt över att vara kapten. Detta har vi kämpat för i fyra år så det är den lyckligaste dagen i min fotbollskarriär, säger målvakten och kaptenen Calle Lindell. Förra säsongen säkrade IFK Hässleholm i den sista omgången och efter fyra år i division 3 är man nu klart för uppflyttning.

Ola Selby
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons