Annons

Lindhé spikade igen och Bjärnum gasade

Sport Vinslöv hängde inte med i andra halvlek.
Sport • Publicerad 4 oktober 2014 • Uppdaterad 15 december 2021
Hugo Lindhé spikade igen. Foto: Stefan Sandström
Hugo Lindhé spikade igen. Foto: Stefan Sandström

Det gav till slut hemmaseger med 27–15 i Bjärnums Sporthall.– I första bommade vi alldeles för mycket frilägen. Vi hade väl åtta-nio stycken. ”Abbe” i deras mål var riktigt duktig, tycker Bjärnums tränare Stefan Larsson.Albert Cervin såg alltså till att hålla kvar Vinslöv i matchen hela första halvlek och en liten bit in i andra.

Men sedan spikade Hugo Lindhé igen kassen och Bjärnum gasade ifrån.– I andra fick vi hål på dem, då orkade inte Vinslöv. Men vi ska sätta matchen tidigare, anser Larsson.Oscar Nilssons genombrott gav 14–12 efter åtta minuter. Anton Andersson satte 15–12 och Hugo Lindhé knep en straff. Lindhé fortsatte att leverera högkaratiga räddningar och Simon Ottosson och utespelarna satte sina chanser fram till 22–12.

Annons

Det var ett tröttkört Vinslöv som till slut inte ens orkade springa tillbaka och hjälpa Albert Cervin när Bjärnum kontrade.I Vinslöv gjorde 15-årige Alexander Johansson debut i seniorlaget.Måndagen den 13 oktober väntar bortamatch mot Malmö HP för Bjärnum.– Då vill det till att vi sätter våra frilägen. Det är ju Calle Sjödin som coachar dem så det blir en prestigematch mellan Calle och mig, säger Stefan Larsson som gärna ser att den förre elitspelaren från Bjärnum går tomhänt från det mötet.Daniel Flygare saknades på planen. Han såg matchen från läktarplats – med kryckor.– Daniel vrickade till foten på träningen i tisdags och där är en spricka i något ben. Men förhoppningsvis kan den läka ganska snabbt så vi tror att han ska vara tillbaka till Malmömatchen.

Marika Höghäll

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons