Annons

35-åring greps på bar gärning

BJÄRNUM Försökte göra inbrott i en villa på Norra vägen.
Hässleholm • Publicerad 7 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

De boende vaknade av att de hörde oljud från nedanvåningen. När de gick ner såg de en okänd man i källartrappan och med ett luftgevär tillhörande de boende i huset i sin hand.Polis larmades i det läget till platsen och mannen kunde samtidigt hållas kvar i källaren. Därefter greps mannen och fördes till Kristianstad.

Den 35-årige mannen hade tagit sig in i villan genom att krossa ett källarfönster som mätte 40x60 centimeter.Under tisdagen förhördes mannen och han anhölls efter det.– Jag kan inte säga så mycket eftersom det är väldigt känsligt. Men vi söker kopplingar till de inbrotten som varit i Bjärnum de senaste dagarna, och vi utesluter ingenting, säger Josefine Fogelström som är inre befäl vid polisen i Kristianstad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons