Annons

Timmerbil körde i diket

LÖNSBODA/RYD En person klagade över nacksmärtor och fördes till sjukhus.
Osby • Publicerad 9 oktober 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Timmerbilen mötte en trailerdragare i en kurva. Trailerdragaren slog emot timmerbilen
Timmerbilen mötte en trailerdragare i en kurva. Trailerdragaren slog emot timmerbilen

Det var en timmerbil på väg mot Ryd som i en kurva mötte en trailerdragare. Trailerdragarens släp kom över på fel sida av vägen och slog emot timmerbilen som hamnar i diket med den tunga lasten av timmer.I timmerbilen fanns förutom chauffören en passagerare som fördes till sjukhus för observation. Enligt vittnen försökte chauffören i trailerdragaren, som var ensam i bilen, att ta sig från platsen, men hindrades.Ulf Nilsson, räddningstjänsten i Osby och hans mannar som fanns på olycksplatsen, befarade till en början att det också var fråga om ett dieselläckage, vilket dock inte var fallet. Det blev totalstopp i trafiken från klockan 12.50 då olyckan inträffade och en halvtimme framåt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons